Citykonditoriet i Sunne AB

God morgon, god morgon allt gott folk! Jag brukar skriva till er endast när jag har något extra viktigt att säga. Därför kan det gå långa tider mellan blogginläggen men nu måste jag bara få skriva till er och berätta om ett helt underbart konditori i Sunne som heter Citykonditoriet i Sunne AB. 

Jag är en livsnjutare och vill ha guldkanter i tillvaron. Jag har inte varit på konditori på flera år och varför kan jag inte riktigt svara på. Det har helt enkelt inte blivit av. Men så ringde en vän och tyckte att vi borde ta en fika på stan och så hamnade vi på Citykonditoriet i Sunne AB och detta konditori i Sunne hade jag aldrig varit på innan så det kändes lite spännande. Redan när jag kom innanför dörrarna så insåg jag att det här var ett mycket trevligt konditori i Sunne. Rakt framför oss bakom glasdisken fanns det bakverk, alla möjliga slags tårtor och bakelser, bullar och kakor och det doftade ljuvligt av nybakat i lokalen. Vi slog oss ner vid ett bord och avnjöt sedan delikata bakverk med kaffe. Det blev både påtår och tretår innan vi en timme senare hade fikat klart och det var dags att gå därifrån. Besöket på detta konditori i Sunne var det trevligaste som jag har varit med om på länge och nu ska jag införa en ny rutin i mitt liv och gå dit och fika minst en gång i veckan. Jag känner riktigt på mig att ni, mina kära läsare, skulle tycka mycket om att ta er en fika på Citykonditoriet i Sunne AB ni också. Detta konditori i Sunne är faktiskt det trevligaste konditoriet jag någonsin har varit på.